Buitenspeeldag afgelast door stormweer

De buitenspeeldag van morgen, woensdag 1 april, is afgelast. En dat is jammer genoeg geen aprilvis. Spelbreker is het aanhoudende stormachtige weer. Om veiligheidsredenen is het geen goed idee om op zo'n dag in het bosrijke park achter het gemeentehuis met vele honderden kinderen te spelen. Safety First!

Asfalteringswerken op de Ring rond Westerlo in de paasvakantie

Van donderdag 9 tot vrijdag 17 april vernieuwt de Vlaamse overheid het wegdek van de Merodedreef en Westerlosesteenweg (N19) van aan de Sint-Lambertusstraat in Westerlo tot aan de Berglaan in Herselt. Ook plaatst men een middengeleider aan Veiligheidscentrum de Marly en komt er een afslagstrook aan Spikdorenveld om de doorstroming van het verkeer en de veiligheid van de weggebruikers te verbeteren. Stukken van de rijweg zijn korte tijd volledig afgesloten voor het verkeer. Meer info vind je op www.westerlo.be en www.wegenenverkeer.be.

50 jaar Chiro Voortkapel

De Chiro van Voortkapel bestaat dit jaar 50 jaar en viert dat op zaterdag 18 april met een galabal in de JEVO-lokalen in de Trapstraat in Voortkapel. Het college van burgemeester en schepenen leverde een vergunning af voor deze muziekactiviteit en wenst de vereniging alvast proficiat met haar jubileum!

Brommercross op 4 april

Brommerclub Den Blaven Doemp organiseert op zaterdag 4 april van 13 tot 19 uur een brommercross op een veld in Breerijt in Westerlo. Het is een kleinschalig evenement met een twintigtal rijders. De organisatoren brachten de omwonenden op de hoogte.

Gemeentediensten gesloten op maandag 6 april

Het gemeentehuis, het OCMW, de bib, de Kinderclub en Toerisme Westerlo zijn gesloten op paasmaandag 6 april. Ook het containerpark is die dag gesloten. De bib is ook toe op zaterdag 4 april. Zwemmen is een perfect idee tijdens de paasvakantie! Het zwembad is enkel dicht op zondag 5 april. Op weekdagen ben je er welkom vanaf 10 uur, op zaterdag vanaf 11 uur en op zondag vanaf 9 uur. De exacte openingsuren vind je op www.westerlo.be.